Najnovšie recenzie zo sekcie Domáce kiná
- Špičkový výkon
- SMART funkcie
- Svižné reakcie
- Kalitný obraz
- Tichý chod pri prehrávaní disku
- 3D
- NFC
- USB
- DLNA
- Bluetooth
- Velmi kompaktný ale zároveň výkonný subwoofer
- Kvalita spracovania
- Občasné nefungujúce bluetooth
- Absencia užívatelského ladenia equalizéra
- Dialkové ovládanie nefunguje na ovládanie TV Samsung
Velmi slušná záležitosť, najme dnes keď už cena klesla pod príjemnejších 400,-€...kvalita spravovania síce nestojí za veľa, no na druhej strane sa systém nesnaží zaujať ani lákať dizajnom. Zvuk je v tejto cenovej kategórii nadpriemerný a funkcie sú tiež celkom "in". Ja najviac chválim Bluetooth konektivitu ktorú využívam pri prehrávaní hudby z iPadu, Macbookov, Windows Notebooku a prakticky akéhokolvek zariadenia schopného reprodukovať zvuk cez bluetooth. Filmy, či už z BD, DVD, z USB AVI, MP4, MKV, bez zaváhania, DLNA prehrávanie zo servera tiež bez problémov. Možnosť doladiť výšky mi trochu vadia, no nie je to nič strašné. Za tie prachy, výhra!
- pekný, čistý zvuk
- USB vstup
- HDMI
- DVD/CD
- AUX
- 5 reprákov + sub.
- 1080p/i (Full HD) rozlíšenie
- FM rádio
- krátke káble zadných reproduktorov (ručne som predlžil a ide ako má)
- Mohli pribaliť aj potrebné káble
- Nemá optický vstup
- Cez USB prehrá len farmáty FAT 16/32
Som spokojný. Aj do väčšej obývačky. Slušný zvuk.
- Splmil moje ocakavania
Odporucam vsetkym ktory chcu mat dobre Domace Kino !!!
- Výborný zvuk, perfektná súhra s TV Samsung
- zatiaľ nič
TIP TOP za tie peniaze
- Nuž...ozaj pekný design
- žiadne káble pod kobercom cez celú izbu
- nestabilný op. systém
- žiadna možnosť nastaviť vlastný zvuk
- zo sedačky nevidno na display,takže všetko spúšťať cez tv
Vyberal som podľa značky ,no tentokrát som sa sekol!
Zariadenie mam asi tri tyždne a už som niekolko krát musel vytiahnúť zástrčku(podľa návodu),lebo zamrzlo tak že sa nedalo ani vypnúť,alebo sa vypol zvuk či nebolo možne otvoriť(vysunúť)mechaniku!Co sa týka obrazu a zvuku pri prehr. filmov,live show,koncertov je všetko tak ako ma byť no pri prehrávaní audio suborov som ostal zarazený,že výrobca neumožnuje vlastne nastavenie zvuku a spolieha sa na prednastavené zvukové polia ktorých je málo a pre naročnejšieho poslucháča nepostačujú....za tieto peniaze mi toto zariadenie príde preplatené až zadarmodrahé...snáď nejaké budúce aktualizácie poriešia nedostatky tie doterajšie nevyriešili nič....uvidíme :-)
- Dobrý zvuk
- Ľahko ovládatelné zariadenie
- V balení chýbal kábel component, ktorý som si musel dokúpiť.
- Priestorový zvuk je len z DVD mechaniky.. cez audio vstupy bude len stereo zvuk, ale velkú zmenu v tom nevidím.
- Tlačidlá hlasitosti na dialkovom ovládači sú zle umiestnené.
Odporúčam kupovať domáce kino s HDMI výstupom alebo zvuk cez optický kábel.
- Dobry zvuk
- Pomale reakcie
Napriek pomalosti, ma to slusny zvuk
- dobrý zvuk a obraz,
- pekný dizajn a pevnosť repro sústavy
- komplikované zapojenie medzi prístrojom, televízorom a kábelovou televíziou - nemožnosť napojenia cez konektory, každý komponent má iné zvukové konektory,
- HDMI neprenáša obojsmerne zvuk !! potrebný optický zvukový kábel
výrobok odporúčam zákazníkom, ale dobrý je najmä pre jednoduché púšťanie priamo cez prehrávač, ako zosilovač komplikované zapojenie (napr. kábelovej televízie)
- Výborný zvuk vzhľadom k cene
Výborný pomer cena/výkon; dostatočne dlhá kabeláž; jednoduchá inštalácia
- Obraz , zvuk , prevedenie , intuitivnost menu ,
- Jedina malicka chybicka krasi je to SLOT IN prevedenie !!!
Za prijatelnu cenu perfektna zostava , prehra vsetko na co len pomislite. Zvuk super , obraz taktiez. Za tuto bezkonkurencnu cenu mu niet co vitknut len chvala.
- zvuk je super na tu triedu domacich kin
- hdmi in, hdmi out
- bohaty rezim nastavenia zvuku
- bluetooth funguje super cez moj telefon (iPhone 4s)
- usb aj sietovy LAN vstup super
- 10 metrove kable na zadne reproduktory mi stacili iba na jeden reprak, na druhy uz to bolo kratke
- smart TV - cakal som rychlejsiu odozvu na nete a blbe ovladanie bez klavesnice ci mysi
- trosku hlucnejsie prehravanie dvd pri tichsom prehravani, blu-ray som este nevyskusal za ten cas
- jedno tlacidlo na prepinanie medzi zdrojmi
predtym som mal domace kino panasonic, potreboval som ho vymenit uz kvoli absencii HDMI a USB.
velky rozdiel aj vo zvuku aj v obraze, takze
som spokojny s týmto produktom, telku mam tiez samsung tak aj pre anynet som sa rozhodol kupit toto domace kino a taktiez pre usb vstup na prehravanie akychkolvek formatov videii, trosku mi to blbne na prepojenie z orange setopboxom aj telkou, ale to bude asi mojou nevedomostou zapojit to spravne (anynet),
takze kto nechce utratit vela penazi a mat celkom dobry zvuk s vybornou vyuzitelnostou prehravania cez usb tak mu tento produkt odporucam, nebude lutovat
- kvalita
- ziadne nedostatky
vhyodny pomer kvality a vykonu/cena
- Super zvuk
- Nemam
Odporucam
- Dizajn
- Zvuk
- Prehrá takmer všetky formaty ( audio, video )
- Kompatibilný s tv Samsung PS43D490 (Anynet+)
- Ethernet, Wifi (zatial som neskusal )
- 2xUSB, HDMI ARC, stereo audio jack pre prehravanie hudby s externych zariadeni, optical in, FM antena
- Ovladanie pomocou tabletu a telefonu ( treba stiahnut aplikaciu
- Okrem prednastaveneho zvuku je k dispozicii pouzivatelsky ekvalizer ( basy, stred, vysky )
- Dlhe kable k reproduktorom
- Tenke kable k reproduktorom
S produktom som maximalne spokojny, odporucam
- multiformat nema problem prehrat viacero formatov a ma cisti dokonali basovi zvuk
- tasko ho zohnat
ma ho sestra a aj ja ho kcem
- nie je čo vytknut
odporučam
- Zvuk
- Dizajn
- Výkon
- Prehľadné nastavenia
- Všetko :)
- Trošku slabší signál na rádiu
- Nič
Čistý a kvalitný zvuk, ostrý obraz a nízka cena. Pre nenáročného človeka určite výhodný produkt! :) Odporúčam
- kvalitný Blueray prehrávač.
- Prehľadné menu
- Pripojený 1TB disk komunikoval s prhrávačom, Filmy aj mp3prehrával
- Mám TV Sony, stačil len jeden ovládač na ovládanie všetkého
- kvalita zvuku reprákov o dačo lepšia od TV
Chcel som to hlavne kvôli reprákom, nie prehrávaču, takže pre mňa nezaujímavý produkt, nakoľko bol zvuk lepší od TV len nepatrne
- perfektný zvuk ,wifi ,smart
perfektný zvuk,vstavaná wifi,výborne spolupracuje s 3D tv philips
- dokonalý zvuk
- čistý obraz
doporučujem toto domáce kino
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »